cbs Palmenhof

web: www.palmenhof-onzewijs.nl

e-mail: klik hier

 

De basisschool in Sint Laurens, de Palmenhof, is een kleine christelijke basisschool gelegen aan de Noordweg. De school is voorzien van alle moderne voorzieningen. Zo heeft elke groep een digi-bord, is er een ruime computerhoek, heeft de onderbouw een smartboard en werkt de boven en -middenbouw met tablets. Verder hebben we de nieuwste methoden voor o.a. rekenen, taal en geven wij Engels aan alle groepen.

Dat de school klein is, zien wij als een groot voordeel; de kinderen krijgen veel individuele aandacht, de leerkrachten kennen alle kinderen goed en er worden veel activiteiten met de hele school gedaan.

Een enthousiast team en een grote groep enthousiaste ouders zorgen voor veel leuke en mooie buitenschoolse activiteiten.

De Palmenhof is onderdeel van het netwerk Brede scholen Middelburg. Dit betekent dat de kinderen na schooltijd allerlei leuke en leerzame activiteiten kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan fotografie, cup cakes maken, mode ontwerpen, theater, bouwen met lego en muziek maken.

Wij hebben naschoolse opvang via de KOW. Dit is ook kleinschalig, dus met alle aandacht voor uw kind.

Met alle groepen draaien wij een continu-rooster, dat betekent dat alle kinderen tussen de middag, samen met de leerkracht, op school eten.

Ook werken wij samen met fysiotherapeute Emma Hermans, zie www.hermans-kinderfysiotherapie.nl

 

Peuterspeelzaal 't Groentje is ook gehuisvest in onze school. Kinderen vanaf 2 jaar zijn van harte welkom op deze fijne, kleinschalige speelzaal! Voor meer informatie klik op: 'peuterspeelzaal'.

 

Bent u op zoek naar een basisschool voor uw kind / kinderen? Kom eens bij ons kijken, u kunt altijd binnenlopen of bellen om een afspraak te maken. Ook kunt u nog meer informatie vinden op onze website: www.palmenhof-onzewijs.nl

Over onze Brede School activiteiten kunt u meer lezen op de website: www.bredescholenmiddelburg.nl.

U kijkt bij Activiteiten en klikt daarna op Brede School Netwerk Noord. U kunt hier lezen aan welke activiteiten de kinderen kunnen deelnemen.

 

 

terug naar boven

dorpsvereniging SINT LAURENS