dorpsvereniging SINT LAURENS

Jaarverslag Oranjevereniging Sint Laurens 2018

 

Weer een jaar waar de Oranjevereniging van ons dorp 2 activiteiten organiseerde.

Eerst was er natuurlijk Koningsdag waarbij we merken dat, waarschijnlijk vooral door de meivakantie, de belangstelling terugloopt.

Maar mede door het enthousiasme van de wel aanwezige deelnemers en publiek was het toch weer een geslaagde editie.

Traditioneel begon de dag met de optocht, waar Hans weer voorop ging en deze keer de jeugdfanfare hem volgde. Voorafgaand was er gelegenheid voor de kinderen om hun fiets/voertuig te versieren in de feesttent.

Verder was er voor de jeugd een vossenjacht en de terugkeer van de kleurplaat was ook een succes.

De middag werd gevuld met toegankelijke spellen, waarbij iedereen zich prima wist te vermaken. Naast de jaarlijkse stenendruk-wedstrijd was er bv. een wedstrijd haarstyling, waarbij we er achter zijn gekomen dat er onverwacht talent op coiffure gebied onder onze inwoners schuilt.

De dag werd afgesloten met de vertrouwde barbecue die muzikaal omlijst werd door oudinwoner Annemiek.

 

Voor de derde keer organiseerde dit bestuur als extra activiteit de Sinterklaasintocht.

De goedheiligman wist ook in 2018, met enige hindernissen, ons dorp weer te vinden.

En hij pakte uit dit jaar, met maar liefst 12 Pieten erbij, was het een vrolijke boel voor jong en oud. Mede door de warme dranken van de Dorpsvereniging, de chocoladeletters van de Sint en de inzet van diverse dorpsgenoten, was het een zeer geslaagde avond.

 

Om deze activiteiten te kunnen blijven organiseren, hebben we uw hulp en steun nodig. En dit is niet alleen in de vorm van contributie maar vooral ook uw aanwezigheid bij onze activiteiten. En  u zou ons nog extra helpen indien u, in welke vorm dan ook, als vrijwilliger eens een keer zou kunnen helpen.

 

 oranjevereniging